page contents
Schoonmaak Onderhoud Nederland
Uw zekerheid van perfect schoon

Welkom op onze website!

 

De kracht van een frisse en schone omgeving

 

Schoonmaak Onderhoud Nederland is een professioneel schoonmaakbedrijf in Purmerend, die graag uw schoonmaak werkzaamheden voordelig en vakkundig uitvoert. Dankzij onze ruime ervaring en kennis zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie.


Uitgebreid dienstenpakket


Wij bieden u een zeer uitgebreid totaal pakket, zodat we u altijd een aantrekkelijk voorstel kunnen doen voor het totaal onderhoud van uw pand. Dagelijks of periodiek onderhoud van binnen of buiten ruimten zijn allemaal mogelijk. Omdat een offerte maatwerk is maken we graag met u een afspraak om uw wensen door te nemen.


Tevreden klanten


De flexibiliteit zit in de diversiteit van ons pakket maar ook in de tijden waarop wij voor u werken. Of dit nou overdag, 's avonds of juist in de vroege ochtend uren, wij staan voor u klaar.


Respect voor mens en milieu


Wij gebruiken uitsluitend duurzame en milieu vriendelijke middelen die niet inboeten op kwaliteit maar wel volledig biologisch afbreekbaar zijn. Uiteraard volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren we deze waar mogelijk. Op deze manier zorgen we samen voor een beter milieu.Opbellen
E-mail
Info